Moi.

Taalla sita vaan opiskellaan, ei-niin-harry-potter-tyylisessa-koulussa. Mukavaa on ollut, luokkalaiset on mahtavia. Opiskelijoita talla vuosikurssilla on n. 90, joista 20 on munryhmassa. Viime perjantaina pari luokkalaista vei mut ulos, yliopiston yokerhoon, jossa illan teemana oli 999, eli kaikki oli pukeutuneet hoitsuiksi, laakaraiksi, kirurgeiksi, palomiehiksi, ninjoiksi, ramboiksi, agenteiksi ja sitten olin mina, sheriffi. Paikka oli totaalisen taynna ja tilaa tanssia oli todella vahan. Mutta hauskaa oli siita huolimatta. Jain sitten kaverini luokse yoksi ja aamulla tuijotettiin telkkaria muutama tunti:)

Lauantaina nain ensimmaisen kerran kuun pimennyksen. En tiennytkaan etta kuu muuttaa punaiseksi lopuksi. Hienon nakoista.

Sain nyt omat tunnukset naille koneille ja koulun sivuille, josta voin tulostaa luentojen tekstit. Parin viikon paasta mun pienoisryhman (5 hloa) taytyy opettaa muille taman ryhman (20 hloa) opiskelijoille spinal cord injurysta. Jokaisena paivana on 1h-2h opetusta ko aiheesta. Tulee olemaan hauskaa, siis muilla, kun eivat kuitenkaan ymmarra mun sossotyksesta mitaan;)

Nyt menen teelle. Moido!